Team
Under Indstillinger → Team står de personer, der har adgang til kontoen.

For hver person står:
- E-mailadresse og navn.
- Rolle:
- Manager — kan alt, også ændre kontoens oplysninger, plan, kategorier og fakturaindstillinger, acceptere databehandleraftalen og hente alle data.
- Medlem — arbejder i kontoen: projekter, værker, udgifter, fakturaer, aftaler og kontakter. Kan se kontoens oplysninger, plan og kategorier, men ikke ændre dem.
- Status — Aktiv, Invitation afventer eller Afvist.
Siden kan kun læses. Den, der er inviteret, accepterer selv fra invitationsmailen. Se Invitationen og dit login.